Svenska Condec Consult

Norra Bondevägen 18 142 65 Trångsund

08- 512 424 24

Om oss

Välkommen till

Svenska Condec Consult

Vi gör allt inom bygg och har allt inom samma tak såsom vvs, kakel, el, måleri, golvslipning och snickeri vilket gör det enklare för Er. Vi är speciellt inriktade på kök och monterar åt bl.a Ballingslöv mfl men vi gör såklart alla sorters andra snickerier och byggen också.

 

Vårt motto är: “ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”.

 

Vill ni ha nya golv med eller utan golvvärme (el eller vattenburen) eller vad som passar bäst i just ert hem är det inga problem.

Se bilder före och efter i vårt galleri.

Om Svenska Condec Consult AB
Om Svenska Condec Consult AB

Vi bygger även badrum och är självklart certifierade för det.

 

Vi bygger och renoverar både stort som smått i er villa, lägenhet eller radhus och tar hand om era önskemål och ser till att de infrias.

 

Våra samarbetspartners har spetskompetens inom just sitt gebit och har varit våra partners i mer än 15 år.

 

Vi är måna om våra kunder och ser till att resultatet blir som ni önskar. Inga jobb är för små eller för stora. Vi har en stor arbetsglädje bland vår personal som alla är inriktade på att skapa det bästa för våra kunder. Med vår erfarenhet vet vi vikten av att hålla tider, ha ordning och reda och en nära relation med er som kund. Vår styrka är att erbjuda hög kvalitet i alla lägen. Som kund ska ni alltid känna er nöjda efter att ni anlitat oss.

 

Vill ni bygga ett nytt kök, badrum eller göra någon annan ombyggnad så tveka inte att kontakta oss och berätta om era ideér så kan vi säkert hjälpa er.